Първоначално публикувано от anton_caro
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тръба или резонаторно гърне да сложа ?
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениенякои ще пробва ли да ме убеди че махането на катализатора ПРЕЧИ ???Alfa Romeo 159 1.9 16V SW
Comment
-
Първоначално публикувано от killuminati Покажи съобщениеайде , айде аз да слагам катализатори , а до мен Икаруса на градския транспорт хвърля сажди...
Comment
-
И аз махнах катализатора и на негово място сложих тръба.Тиха е до 3000 оборота ,от3000-3500 се чува някъв гатен резонанс.Нямам никакви проблеми след махането на катализатора.
И при мен така от 3 години.Alfa 145 1.4 TS 1998 г. с ГИ - 250хил
Comment
-
Първоначално публикувано от someone Покажи съобщениеИ аз махнах катализатора и на негово място сложих тръба.Тиха е до 3000 оборота ,от3000-3500 се чува някъв гатен резонанс.Нямам никакви проблеми след махането на катализатора.
И при мен така от 3 години.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеГотино гаден!
После защо клапаните са изгорели!?
Comment
-
Ауспуховата система трябва да създава определено съпротивление, както и да осигурява едно инерционно движение на газовете. Тя е съществена част от газоразпределителния механизъм. Клапани горят освен от по-високооктаново гориво, така и от пробити изпускателни тръби!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеАуспуховата система трябва да създава определено съпротивление, както и да осигурява едно инерционно движение на газовете. Тя е съществена част от газоразпределителния механизъм. Клапани горят освен от по-високооктаново гориво, така и от пробити изпускателни тръби!
Comment
-
На мен ми предстои тази интервенция и още се двуумя тръба или резонатор, в момента имам 2 гърнета и карализатор. Има едни резонатори "twister", които са със спираловидно разположени лопадки по стените на тръбата и теоритични се получава засмукване, повишава скоростта на изгорелите газове и повишава мощността, някой пробвал ли е такъв?
Comment
Comment